Descobrir el Turó de la Seu Vella en família, proposta per a la Setmana Santa

Fins Dilluns de Pasqua, els participants en l’activitat “D’Aventura per la Seu Vella” podran explorar i conèixer alguns dels trets més singulars que amaga el conjunt monumental

0
1069
Wifi_Penedès_728x90

Descobrir el Turó de la Seu Vella en família és una proposta que ha organitzat el Consorci del Turó de la Seu Vella per a aquests dies de Setmana Santa. ‘D’aventura per la Seu Vella’ és una activitat familiar i gratuïta que permet explorar i descobrir alguns dels trets més singulars que amaga el conjunt monumental. Els participants disposen d’un mapa on se’ls assenyalen diferents enigmes que hauran de resoldre, a més d’un itinerari amb els punts on poden obtenir pistes.

El recorregut “D’aventura per la Seu Vella” comença a la zona d’aparcament del Turó, a la plaça de la Sardana, i els participants que endevinin els 11 enigmes, els han de presentar amb el plànol imprès a la recepció de la Seu Vella i guanyaran dues entrades gratuïtes (un adult i un nen) per visitar l’interior del conjunt monumental i el Castell del Rei.

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha programat un conjunt d’Activitats de Primavera de Lleida 2017, en el qual s’emmarca la ‘D’aventura per la Seu Vella’, que va començar dissabte passat, i altres que es realitzaran fins al mes de juny.

A més, aquest dimarts, a les 21 hores, s’obre de nou el claustre de la Seu Vella coincidint amb la nit de lluna plena, amb una activitat sorpresa per a tots els assistents al voltant de la poesia, el teatre, la música, entre d’altres.

Les Activitats de Primavera del Turó de la Seu Vella compten amb un ventall variat d’actes culturals, musicals i d’entreteniment, ampliant en un 30% l’oferta que ja es va oferir l’any passat. Cal recordar, a més, que la Seu Vella acollirà el nou Festival de Música d’Estiu de Lleida, de manera que el monument acollirà els cinc caps de setmana de juliol els concerts del cicle Concòrdia que fins ara s’havien fet al setembre en un format més reduït.

FER UN COMENTARI