Descobrir el patrimoni de Reus només amb una polsera

La ciutat presenta un braçalet turístic que permet l'entrada a cinc recintes i museus a un preu conjunt de 12 euros

0
782
Una turista fent cua al Gaudí Centre de Reus amb una polsera turística al canell i un tríptic informatiu sobre aquesta promoció batejada com a 'Visit Reus', amb més turistes i informadors en un taulell al fons
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

Reus fa un nou pas endavant per promocionar el patrimoni de la ciutat amb una innovadora polsera turística que permetrà entrar a cinc dels espais més representatius. Aquests espais són el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, els dos museus de Reus i el campanar de l’església prioral de Sant Pere, que per primer cop s’obre a visites regulars.

Tal com explica l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, `Visit Reus´ es tracta d’una iniciativa “novedosa” feta per a reusenc i turistes. Aquells que comprin la polsera tindran un 50% de descompte en les entrades als cinc espais. En aquest sentit, el braçalet només permetrà l’entrada a un cop a cada espai, però es podran visitar sense necessitat de seguir un itinerari establert. Des de la compra, les entrades tindran una validesa màxima de sis mesos. Les entrades es podran adquirir al Gaudí Centre, ubicat a la plaça del Mercadal, des d’aquest dimecres 9 d’agost. Cada polsera costa 12 euros per a adults, 8 euros per a joves de 9 a 14 anys i persones grans majors de 65 anys, i gratuïtes per a nens menors de 8 anys.

L’objectiu d’aquest projecte és desestacionalitzar el turisme, ja que en els darrers anys (segons dades facilitades per l’Ajuntament) s’ha vist un increment en el nombre de visitants que venen a la ciutat fora de temporada.

Segons la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, aquesta iniciativa aprofica el “punt àlgid de la temporada” per posar a disposició aquest servei. En aquesta primera fase, s’han fet 5.000 unitats. Caelles també ha explicat el desig de sumar altres indrets a la iniciativa per consolidar-la, però ha comentat que encara és massa aviat per poder fer previsions. Reus Promoció també està obert a incloure altres ofertes i promocions del sector privat -hotels, restaurants, comerços, etc.

FER UN COMENTARI