Denuncien penalment un home de 88 anys per conduir a 180 km/h i sense carnet al Garraf

El conductor infractor, que utilitzava ulleres, audiòfon i presentava dificultats de moviment, havia perdut els punts del permís de conduir

0
697
Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment, divendres 4 de maig, un home de 88 anys per conduïr sense carnet per pèrdua total de punts i per circular a 180 km/h en un tram limitat a 120 km/h, a l’alçada del municipi de Cubelles. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts d’onze, a l’autopista C-32, punt quilomètric 15,5. Els agents van aturar el vehicle, passat el tram central del peatge de Cubelles, i van observar que el conductor, que anava sol, era una persona d’edat avançada, concretament un home nascut l’any 1929. L’home, veí de Barcelona, utilitzava ulleres, audiòfon i també presentava dificultats de moviment.
Els agents de trànsit estaven realitzant un control de velocitat i el radar va captar un turisme a una velocitat de 181 km/h, estant la via limitada en aquell tram a 120 km/h. En aturar-lo van comprovar que aquesta persona havia perdut la totalitat de punts del seu permís de conduir i que no era el primer cop que els perdia.

Els agents van immobilitzar el vehicle i van informar-ne al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del partit judicial de Vilanova i la Geltrú. Des de l’Àrea Regional de Trànsit també s’ha informat a Fiscalia sobre aquest cas per si calgués aplicar mesures cautelars contra aquest conductor.

El conductor seria presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Circular a 181 km/h per una via limitada a 120km/h està tipificat com una infracció molt greu, amb una sanció econòmica de 500 euros i una pèrdua de sis punts del carnet de conduir.

FER UN COMENTARI