Denuncien el mal estat del parc Molí de Vent de Torredembarra

El grup municipal de Ciutadans (Cs) insta a la Regidoria de Via Pública i Manteniment a "condicionar el parc abans de setembre", ja que és "una zona en la qual molts nens juguen durant el curs escolar"

0
554

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Torredembarra ha denunciat el mal estat en el qual segueix el parc del Vaig moldre de Vent, després que el govern municipal rebutgés una iniciativa de la formació taronja per condicionar-ho al·legant ‘que ja estava previst’. El regidor de Cs, Javier Ramírez, ha lamentat “la brutícia, les pintades i la deixadesa de les instal·lacions”.

Javier Ramírez,ha recordat que “Cs va reclamar a la Regidoria de Via Pública i Manteniment una major implicació i dedicació per solucionar les deficiències de Torredembarra des que van entrar en el consistori”. Per això, els ha instat a “condicionar el parc perquè estigui en perfectes condicions abans de setembre, just quan comenci el nou curs escolar i on molts nens i nenes juguen en sortir del col·legi”. També, ha assenyalat que “aquesta iniciativa ha arribat a la casa consistorial a través dels mateixos veïns de Torredembarra amb més de 200 signatures per al seu condicionament”.

FER UN COMENTARI