Denuncien a dos conductors per positiu d’alcoholèmia a Reus

0
924
Karting Comarruga 728×90

La Guàrdia Urbana ha instruït aquest divendres, 21 d’abril, diligències judicials contra dos conductors per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa.

A les 4:15h, a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, una patrulla policial va aturar un turisme Seat Ibiza. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor, de 24 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, 0,64mg/l d’alcohol en aire espirat.

A les 5:20h, la carrer Miami, agents de la Guàrdia Urbana van aturar un el turisme Seat Ibiza i van nstruir diligències judicials contra el conductor, de 34 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques al haver donat un resultat positiu, de 0,77mg/l, d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l’efecte de l’alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

FER UN COMENTARI