Demanen més llits i personal sanitari de reforç durant els mesos d’estiu als hospitals i centres mèdics de Lleida

El Grup Parlamentari Socialista ha insistit en la manca d’equitat a l’hora de reforçar a l’hora de reforçar els serveis a les zones costaneres

0
567

El Grup del PSC al Parlament de Catalunya ha reclamat avui “més llits i personal sanitari de reforç per als hospitals i centres d’atenció primària de Lleida durant els mesos d’estiu”, en referència al tancament d’un de cada 4 llits als hospitals de la ciutat de Lleida durant aquests mesos. En la seva intervenció avui a la cambra catalana, la portaveu de salut del PSC, Assumpta Escarp, ha criticat que “quan es plantegen els reforços d’estiu, hi ha moltes iniquitats territorials. Si el reforç ja de per sí és escàs, només increments en 17 professionals respecte l’any passat, si a més es dóna prioritat a les zones costaneres és evident que l’interior quedarà molt minso”.

Escarp ha explicat que “fa poc, els mateixos professionals de Lleida ens deien que és un greuge la manca de reforç a l’estiu. És un greuge sobre el greuge històric de mancances; per tant, quan es plantegen reforços d’estiu hem de pensar també en les zones d’interior del territori”. Així mateix, la portaveu socialista ha posat com a exemple de supressió de serveis “el cartell a la porta del CAP de l’Eixample de Lleida on diu que atendran només de 9 a 17:00 hores i que a més alguns dies restarà tancat”.

FER UN COMENTARI