Demà comença el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta

El Congrés, que durarà fins el divendres dia 19 comptarà amb la participació de quatre ciutats europees i més de seixanta ponents

0
532
Wifi_Penedès_728x90

Demà arrenca la sisena edició del Congrés Internacional de la Bicicleta, que tindrà lloc a la capital del Baix Camp, a les instal•lacions de la FiraReus. El Congrés, que durarà fins el divendres dia 19 comptarà amb la participació de quatre ciutats europees i més de seixanta ponents, que intercanviaran experiències relacionades amb el món de la bicicleta. Les ciutats que participaran seran Copenhague, Utrecht, Friburg i Estrasburg. Durant aquests dos dies, explicaran la seva experiència i hi haurà un intercanvi d’opinions respecte al món de la bicicleta entre administracions públiques, professionals del sector, entitats i usuaris.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus Daniel Rubio, ha afirmat que Reus és una ciutat que aposta per la mobilitat sostenible i que en el congrés que tindrà lloc demà, hi haurà grans personalitats el món de la mobilitat sostenible que oferiran els seus coneixements. També va fer menció del Pla Específic de la Bicicleta que s’està desenvolupant i va posar en valor algunes iniciatives del consistori com poden ser: ampliar la xarxa de carrils bici, instal•lar nous equipaments per a bicicletes; i organitzar activitats lúdiques i esportives per fomentar l’ús de la bicicleta”.

El director general d’Infraestructures de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat Xavier Flores ha destacat el fet que hi hagi més de 60 ponents i 215 inscrits al congrés, fet que ha considerat “tot un èxit”. Flores també ha parlat de la importància de reflexionar sobre el futur de la mobilitat en bicicleta, que es farà a Reus mitjançant conferències, tallers i taules rodones.

FER UN COMENTARI