“Deixa’t prendre el pèl”, tallada de cabells solidària a Cambrils

Més de 80 barbers i barberes tallaran el cabell per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. Se celebrarà el diumenge 17 de setembre al passeig Marítim de Cambrils

0
699
Imatge de l'edició anterior
TeletiendaOutlet_728x90

El Passeig Marítim de Cambrils acollirà la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” el proper diumenge 17 de setembre de les 10 fins a les 14 hores. L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social, impulsa aquesta iniciativa del barber Javier Torrente, que a la vegada compta amb el suport de l’associació espanyola que reuneix als professionals de la barberia, “Barberos de España”. Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Un total de 81 barbers i barberes, de forma desinteressada, tallaran cabells i arreglaran barbes a totes les persones que passin pel Passeig Marítim de Cambrils. També es podran fer donatius i participar dels diferents sortejos. El preu del donatiu és de 8 euros i la participació en els sortejos de 3 euros.

Aquesta iniciativa va néixer el 2016 a partir del coneixement d’un cas de càncer infantil d’un proper de l’impulsor de la iniciativa i té una doble finalitat. Per una banda l’objectiu és sensibilitzar a la població envers la malaltia del càncer infantil i recaptar diners per a la investigació, i, per l’altra, donar a conèixer l’ofici de la barberia que cada vegada és més reconegut.

En la passada edició es fan fer 598 serveis de tall de cabell i barberia i es van recaptar 12.000 euros entre els talls de cabell i barberia, les donacions, patrocinadors i marxandatge. Els organitzadors han afirmat que la previsió és poder superar enguany aquestes xifres, ja que ha augmentat el nombre de barbers participants.

 

FER UN COMENTARI