David Boneta és nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona

  El nou cap de la RPCT encoratja els mossos del Camp de Tarragona a mantenir l’alt nivell de qualitat en el servei al ciutadà

  0
  851
  Wifi_Penedès_728x90

  Molt de treball, fer bona feina i mantenir la qualitat dels Mossos d’Esquadra al Camp de Tarragona han estat alguns dels reptes que ha destacat avui el comissari David Boneta en l’acte oficial de presa de possessió com a nou cap de la Regió Policial Camp de Tarragona. El comissari Boneta també ha tingut paraules d’agraïment per a l’intendent Jaume Giné que, a partir d’ara, passarà a ser el sotscap de la regió policial després de gairebé 10 anys al capdavant dels mossos al Camp de Tarragona.

  Durant el transcurs de l’acte s’ha fet un acte simbòlic del traspàs de la regió entre l’intendent Giné i el comissari Boneta. L’intendent ha agraït als comandaments de la regió l’ajuda que li han brindat durant aquests anys per fer-lo créixer i els ha encoratjat a seguir treballant com fins ara.

  L’acte celebrat a la comissaria dels Mossos de Camp Clar ha comptat amb la presència del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, del director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Juan Carlos de la Monja, del Director General de la Policia, Albert Batlle, del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, del cap de la RPCT, comissari David Boneta, del sotscap de la RPCT, l’intendent Jaume Giné i dels comandaments de les diverses comissaries i serveis dels Mossos al Camp de Tarragona.

  El major dels mossos, Josep Lluís Trapero, ha posat en valor la incorporació del comissari Boneta al capdavant del cos al Camp de Tarragona i ha agraït la bona feina feta per l’intendent Giné. El major ha volgut destacar la funció de servei a la ciutadania del cos de Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, Trapero ha afirmat que des del respecte a les arrels del cos de Mossos d’Esquadra, la policia ha de tenir coratge per prendre decisions i mirada desperta per veure les necessitats de la ciutadania.

  Per la seva part, el director general de la Policia, Albert Batlle, ha agraït la feina de l’intendent Giné durant aquest anys per mantenir un alt nivell al Camp de Tarragona. Una regió que ha qualificat d’apassionant i un repte donades les característiques del territori amb la segona àrea metropolitana de Catalunya, la potencialitat de la indústria, el turisme i el món rural.

  FER UN COMENTARI