La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú canvia de data

Enguany la prova se celebrarà el diumenge 18 de març i premiarà la participació d'escoles i instituts de la ciutat

0
588

La Cursa Popular Ciutat de Vilanova “Memorial Ricard Arnaez” que tradicionalment se celebrava a la tardor canvia enguany de data i passarà a celebrar-se el diumenge 18 de març.

El canvi de data respon a la voluntat del consistori vilanoví de no coincidir amb altres curses similars que se celebren arreu del territori i que causen una disminució de participants en la prova vilanovina.

Tradicionalment l’organització de la Cursa és a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb altres entitats i/o clubs. Enguany també és novetat aquesta coorganització què recaurà per primera vegada en el Club Evasión Running, actuals organitzadors de la Mitja Marató i la Night Run VNG.

La Cursa Popular arriba aquest any a la 40a edició i manté com a principals objectius ser una festa de l’esport i un esdeveniment de caràcter familiar en el qual pugui participar gent de totes les edats.

Per tal d’afavorir aquesta major participació, enguany s’ha decidit premiar les escoles i instituts de la ciutat que facin inscripcions en grup. Així, els diners de la recaptació que cada any es destinaven a diversos projectes socials serviran per a la compra de material esportiu pels centres educatius que hi participin.

La Cursa Popular mantindrà el seu tradicional recorregut pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada a la plaça del Mercat. També manté les dues curses. La mini cursa de 1.500 metres i la Cursa Popular de 5.000 metres.

La inscripció s’obren a partir del 16 de febrer. El preu és de 3 € per persona, i es podran formalitzar o bé a les mateixes escoles i instituts, o bé als establiments col·laboradors de la Cursa que a Vilanova i la Geltrú són Evasión Running, Intersport Olària i Cota Zero. També es podran fer inscripcions a Sitges (Out Run) i a Vilafranca del Penedès (Espai Running).

FER UN COMENTARI