La CUP de Tarragona demana que el Govern municipal compleixi i instal·li parcs infantils als carrers Cervantes i Yxart

En el ple del 22 d’abril de 2016 es va assumir la moció per la urbanització de la plaça Corsini i que s'ajuntava a la instal·lació del parcs

0
411
Wifi_Penedès_728x90

En el ple del 22 d’abril de 2016, l’Associació de Veïnes i Veïns del Centre de Tarragona va presentar una moció “per a la nova urbanització de la plaça Corsini i entorn”, que va ser assumida.

La Cup reclama que la consellera Elvira Ferrando va declarar que quest projecte era el resultat d’un modificació pactada amb els veïns i que hi aniria adjunt un parc infantil al carrer Yxart un altre parc al carrer Cervantes.

Passat més d’un any i mig, les obres de la plaça Corsini estan a punt d’acabar-se, després de tancar les del Mercat amb un gran retard i cap dels dos espais que havien d’allotjar aquests dos parcs infantils anomenats per la regidora tenen cap intenció de materialitzar-se, almenys fins al moment, segons la CUP.

Des de la CUP de Tarragona demanem públicament a la regidora que faci les gestions necessàries per tal de tirar endavant els dos parcs infantils. Segons el comunicat de la CUP, aquests parcs no depenen de cap altra administració i són part de “la contrapartida del l’Equip de Govern al veïns per haver-los fet una plaça que no està al seu servei com a espai públic”.

FER UN COMENTARI