Cunit enfoca la tercera edició del Congrés Localtic la innovació tecnològica aplicada a les administracions públiques

Els dies 24 i 25 de maig arriba la tercera edició del Congrés Local TIC de Cunit i es centrarà en els canvis legislatius a nivell d’administració local, a més de moltes novetats tecnològiques

0
336

Els dies 24 i 25 de maig arriba la tercera edició del Congrés Local TIC de Cunit. Enguany, es centrarà en els canvis legislatius a nivell d’administració local des de la òptica de la transversalitat i la innovació. Al Localtic Cunit es vol posar en relleu la importància de què els projectes que afecten a tota la la organització siguin gestionats d’una manera transversal i innovadora.
Enguany, també es tractaran temàtiques relacionades amb els drones, la nova normativa de protecció de dades, l’OpenData, blockchain…
El III LOCALTIC també presenta novetats:
Al Congrés hi haurà la I edició de la Smartcities exhibition, un  Taller de treball Open Data amb la participació d’administracions locals, espais de desafiaments en 15 minuts a càrrec de tècnics especialitzats d’ajuntaments, Scapesroom, i sorpreses que es podran descobrir durant els dos dies de Congrés.
A banda de la conferencia magistral d’inauguració de l’escriptora Elsa Punset, el congrés compta amb dues intervencions destacades com són les de Víctor Almonacid, Secretari d’Administració Local, jurista i escriptor; i la de Concepción Campos, Doctora en Dret, Secretaria d’Administració Local i Codirectora Red Localis.
Es pot consultar el programa sencer a localtic.cat/programa

PÀGINA WEB:
Ja està disponible la web del Congrés localtic.cat  on es concentrarà tota la informació d’interès, així com l’accés a les inscripcions.

EL LOCALTIC Cunit, des de 2016
És el Congrés sobre innovació tecnològica que es celebra a Cunit des de 2016. Des de la primera edició ha volgut ser un punt de trobada on es concentrin experiències tecnològiques sobretot del món públic. Per tant, el Congrés està adreçat, principalment, a les administracions públiques.
El contingut de la primera trobada a Cunit va estar estructurat en els àmbits temàtics de la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic.
El II LOCALTIC es va centrar en la Innovació tecnològica aplicada i les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic.

FER UN COMENTARI