El cuiner vila-secà Juan Antonio Nieto, representant de Catalunya al Certamen Nacional de Gastronomia

El Certamen, organitzat per la Federación de Cocineros i Reposteros de España, seleccionarà els millors professionals de la gastronomia espanyola

0
486

El prestigiós cuiner vila-secà Juan Antonio Nieto representarà Catalunya a la quarta edició del Certamen Nacional de Gastronomia, que tindrà lloc a Madrid el proper 4 de desembre.

El Certamen, organitzat per la Federación de Cocineros i Reposteros de España, seleccionarà els millors professionals de la gastronomia espanyola. L’esdeveniment, sinònim d’excel·lència gastronòmica, està obert a totes les comunitats autònomes les quals presenten una selecció formada per un president i els candidats en cuina i rebosteria, escollits de forma molt selectiva i rigorosa.

En aquest cas, l’equip que representarà Catalunya, a més de Juan Antonio Nieto, serà el cambrilenc Darío Ruiz a la categoria de cuina, la categoria de rebosteria serà per Abraham Balaguer i Jaume Urgellès encapçalarà l’equip com a president.

Fa uns anys, Juan Antonio Nieto va presentar també un projecte gastronòmic en forma de llibre i DVD titulat “+Gas”, al qual hi van participar una trentena de cuiners de tota Espanya.

FER UN COMENTARI