Crespín veu “difícil” el trasllat de la UGT de Lleida a una nova seu aquest any

El subdelegat del govern espanyol es compromet a trobar una solució

0
267
El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, amb el secretari general de la UGT de les Terres de Lleida, José Luís Alguilá, i altres representants del sindicat. Foto ACN
El subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, José Crespín, considera que “serà difícil complir amb els compromisos adquirits prèviament” per tal que la UGT de les Terres de Lleida pugui traslladar-se a una altra seu abans de finals d’any, davant la situació de deteriorament en què es troba l’actual edifici sindical de l’avinguda Catalunya de la capital del Segrià on s’ubica des de fa anys l’organització. En una reunió mantinguda aquesta dimarts amb responsables de la UGT de les Terres de Lleida, Crespín ha reconegut que el possible trasllat a una nova seu estatal “s’ha dilatat en el temps” i s’ha compromès a trobar “una solució adequada”.

El Ministeri de Treball i Seguretat Social es va comprometre a finals del 2017 a cedir les antigues instal·lacions de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) de Prat de la Riba de Lleida perquè s’hi poguessin instal·lar de forma provisional a partir d’aquest estiu les organitzacions sindicals -UGT i CGT- que seguien fent ús de l’edifici sindical de l’avinguda Catalunya, conegut com a ‘Ducados’, davant els importants problemes estructurals que presenta l’immoble –de titularitat estatal- i manca de manteniment que s’hi han fet els darrers anys.

Recentment, la CGT va optar per deixar l’edifici i instal·lar-se provisionalment en un local al carrer Darrera Sant Martí. CCOO ja havia donat el pas a finals del 2016 per traslladar-se a les antigues dependències del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, al carrer Enric Granados.

FER UN COMENTARI