Continua la programació per celebrar Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

El Centro Aragonés “El Cachirulo” de Reus posa fil a l'agulla per continuar commemorant Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

0
1234

El Centro Aragonés “El Cachirulo” de Reus s’afegeix a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 amb l’organització d’una mostra i actuació del col·lectiu de “Tambores y Bombos de Calanda” aquest dimarts 11 d’abril a les 19:15 h a la plaça del Mercadal. Aquesta actuació es farà abans de la participació d’aquest col·lectiu de timbals a la processó de l’Amargura de la Setmana Santa reusenca.

Els “Tambores y Bombos de Calanda” participen des de fa uns anys a la celebració de la Setmana Santa de Reus. En aquesta ocasió, però, afegiran una actuació especial amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 gràcies a la invitació que ha gestionat l’entitat “El Cachirulo”.

El repic de timbals és un dels trets que singularitzen la Setmana Santa de diferents pobles del Baix Aragó com Calanda, que cada any atreu moltes persones interessades a conèixer directament actes com la “tamborrada” i la “rompida de la hora”.

FER UN COMENTARI