La construcció d’una pista multiesportiva al barri dels Munts ja es troba molt avançada

Aquest espai poliesportiu a l’aire lliure es troba ubicat entre els carrers del Montmell i de Pàndols i comptarà amb cistelles de bàsquet, porteries i una pista de petanca

0
263

La construcció d’una pista doble poliesportiva al barri dels Munts ja es troba molt avançada. Dijous passat, els regidors de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino; d’Esport, Raúl García, i d’Urbanisme, Clara Solivellas, van visitar les obres, van conèixer de primera mà la seva evolució i van rebre explicacions tècniques sobre el seu desenvolupament.

Aquest espai poliesportiu a l’aire lliure es troba ubicat entre els carrers del Montmell i de Pàndols i comptarà amb cistelles de bàsquet, porteries i una pista de petanca. Pel que fa a les seves dimensions, són les mateixes que recomana el Consell Català de l’Esport: 44 m x 22 m. La inversió municipal és de 52.000 €.

Cal recordar que fa unes setmanes Torredembarra va estrenar una altra pista multiesportiva de lliure accés ubicada al carrer de la Rosella, a l’entrada de la Zona Esportiva Municipal (ZEM), al barri de Sant Jordi. Aquest espai es va condicionar ampliant el paviment de formigó, realitzant el tancament exterior i instal·lant un seguit de proteccions i una barana, a més cistelles de bàsquet i també porteries. Des de la seva obertura, ha tingut una molt bona acceptació per part de la ciutadania.

FER UN COMENTARI