Constantí se solidaritza amb l’Esclerosi Múltiple

El proper diumenge 4 de juny tindrà lloc la 4ª Cursa popular de Constantí

0
987
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

El proper diumenge 4 de juny tindrà lloc la 4ª Cursa popular de Constantí. Després de l’èxit de participació de les anteriors edicions, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí organitza la 4a edició d’aquest esdeveniment esportiu que tornarà a tenir caràcter benèfic, i és que la cursa destinarà part dels seus ingressos a la Fundació Lluita contra l’Esclerosi Múltiple.

La 4ª Cursa Popular de Constantí comptarà amb dos recorreguts : un de 5 km. i un altre de 10 km. Les curses començaran a les 9.30 h. del matí i tant la sortida com l’arribada s’ubicaran al carrer Major, davant de l’Ajuntament. Tal i com l’any passat, en aquesta 4ª edició s’han inclòs també les curses infantils amb diferents recorreguts segons l’edat dels participants.

Tots els participants gaudiran d’una bossa del corredor, samarreta tècnica, servei d’avituallament i esmorzar. I un cop acabada la cursa s’oferirà un servei de dutxes al Pavelló Poliesportiu.

Les inscripcions per participar d’aquesta 4a Cursa popular ja estan obertes. El termini per a les inscripcions on-line es tancarà el dia 1 de juny a les 22 hores. Les inscripcions es poden efectuar també presencialment al Pavelló Poliesportiu municipal, a Bikila Tarragona (Rambla Francesc Macià 5 de Tarragona) o bé a través del web.

FER UN COMENTARI