Consolidació de la Fira de Bonastre al Baix Penedès

Durant els dies 14, 15 i 16 de juliol, han assistit més de 500 persones d’arreu la comarca per gaudir dels espectacles, l’artesania i la gastronomia del municipi de Bonastre

0
453

Durant aquest cap de setmana, Bonastre ha celebrat la vuitena edició de la Fira de Bonastre. Durant tres dies, més de 500 persones d’arreu la comarca han visitat el municipi per tal de gaudir dels espectacles, l’artesania i la gastronomia de Bonastre.

A la vuitena edició de la Fira de Bonastre s’ha pogut gaudir de la fira i el mercat d’artesania, productes de la terra, olis, vins i caves, degustacions, tallers, hípica i el II Concurs de Pintura Ràpida, que enguany, ha estat una novetat.

Han hagut dos grans blocs, al Centre Cívic on s’ha pogut gaudir de l’artesania, productes de confecció i oficis, i a la part de fora, tota la mostra de gastronomia, enologia, formatge, oli i productes de la terra. Com a complement, el Centre Hípic Bonastre ha fet diversos espectacles amb cavalls i de doma.

Vint-i-dos expositors s’han donat cita a la 8ª Fira de Bonastre, entre els quals han estat Cal Pastor, Cal Magí, Cal Lluïsot, SICUS, Marvall, L’Ò Bràfim, Centre Hípic Bonastre entre d’altres.

Pel que fa al II Concurs de Pintura Ràpida, 20 pintors d’arreu han participat, aquest matí, escollint els millors indrets de Bonastre.

En declaracions a La Ciutat del Baix Penedès, l’alcalde de Bonastre, David Godall ha explicat que “la fira de Bonastre està totalment consolidada, ha anat molt bé i ha hagut molta afluència de gent”. També ha indicat que “al principi venien persones del propi municipi, però ara ve molta gent de la comarca i fins i tot, de més lluny”.

La Festa Major de Bonastre

La propera setmana, Bonastre enceta la seva Festa Major que serà molt especial, ja que després de 76 anys de no fer representacions de ball parlat, es recupera el Ball Parlat de Santa Magdalena que tindrà lloc el dia 22 de juliol a les 18.30 hores al Centre Cívic La Societat. Podeu veure el programa complet de la Festa Major de Bonastre aquí.

FER UN COMENTARI