El cònsol general britànic a Barcelona visita l’Ajuntament de Salou

L’alcalde l’ha rebut al seu despatx i, posteriorment, li ha fet un recorregut per les instal·lacions municipals

0
399

El cònsol general britànic a Barcelona, Lloyd Milen, ha visitat l’Ajuntament de Salou acompanyat de la vicecònsol, Annabelle Sproat-Wilkinson. Ambdós han mantingut un intercanvi d’impressions amb l’alcalde Pere Granados; especialment al voltant de la singularitat de les comarques tarragonines i de Salou en concret, on hi ha un elevat volum de residents d’origen britànic així com la forta atracció turística que demostra la capital de la Costa Daurada amb els turistes del seu país.

Posteriorment el cònsol general ha signat el llibre d’honor de la ciutat donat que es tracta d’una visita protocol·lària. Per la seva part, el batlle li ha lliurat un obsequi institucional, una rèplica a escala del monument a Jaume I.

En acabar la recepció institucional l’alcalde els ha mostrat les dependències municipals de l’Ajuntament, a més del complex annex format pel Teatre Auditori, l’escola de música i el centre cívic, on precisament, les autoritats britàniques han mantingut una trobada amb súbdits del seu país que resideixen a la zona.

FER UN COMENTARI