Condemnen una falsa veterinària de Tarragona a un any i deu mesos de presó

0
282

El jutjat penal número 1 de Tarragona ha condemnat una falsa veterinària que actuava a la comarca del Baix Penedès a un any i deu mesos de presó per un delicte de falsedat en document públic.

Les parts han arribat a un acord de conformitat i la dona no ingressarà a la presó, ja que no té antecedents penals i la pena és menor a dos anys, segons han informat a Efe fonts judicials.

El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona va denunciar la dona -que llavors tenia 36 anys- a l’agost del 2016 per falsedat documental.

Diversos veterinaris s’havien queixat que publicitava serveis de perruqueria canina, però que, en realitat, exercia atenció sanitària als animals sense estar titulada.

La processada va falsificar receptes i també va utilitzar fotocòpies en lloc de la cartilla de sanitat animal, totes amb el mateix número de sèrie, sense segell i amb un número de col·legiat que no es corresponia amb el de cap professional.

Les indagacions també van determinar que les vacunes que havia administrat als animals no es corresponien amb cap medicament, sinó que els havia injectat un component innocu o un placebo.

FER UN COMENTARI