La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona celebra la seva primera reunió itinerant a Sitges

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha assistit a la reunió de la Comissió Territorial de Barcelona, que s’ha celebrat a l’auditori del Centre Cultural Miramar

0
223
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

L’auditori del Centre Cultural Miramar ha acollit aquest passat dijous 15 de març, una de les reunions itinerants de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, la primera que se celebra a Sitges. La iniciativa impulsada per aquest òrgan urbanístic de convocar trobades itinerants potencia la descentralització per acostar la presa de decisions al territori.

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra Montè, ha presidit la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona juntament amb l’alcalde de Sitges,  Miquel Forns. Serra ha destacat que “la Comissió ha fet per primera vegada a Sitges una de les reunions amb caràcter itinerant i li agraïm la cessió d’aquest espai”.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha afirmat que “per a nosaltres és un plaer acollir-los. Sitges és a nivell urbanístic un municipi que té molts projectes per tirar endavant. Al llarg de l’any acollim moltes reunions, congressos i convencions. De fet, som la segona destinació a Catalunya en acollir turisme de reunions”.

La sessió d’aquest òrgan urbanístic, celebrada aquest dijous a Sitges ha aplegat  representants de diferents departaments de la Generalitat, d’organitzacions municipalistes i professionals i tècnics del món de l’urbanisme i la planificació.

FER UN COMENTARI