Comencen les activitats de l’Hivern Jove a Tortosa

Durant els mesos de febrer i març es duran a terme diversos tallers per a joves d'entre 15 i 35 anys

0
679
L’Ajuntament de Tortosa i l’Edifici Jove Lo Carrilet impulsen aquestes activitats dins del Pla Educatiu i Formatiu 6/16, que aposta per millorar l’èxit escolar i la igualtat d’oportunitats entre els joves de Tortosa. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, que ja comptava amb programació d’activitats durant l’època d’estiu i tardor, ha ampliat la seva proposta a l’hivern i la primavera d’aquest any 2018.

Durant els següents mesos es realitzaran diferents cursos que tenen com a objectiu l’aprenentatge i la millora de coneixements en àmbits molt diversos com el bricolatge i la jardineria, idiomes, nutrició, salut i activitats físiques i plàstiques. La majoria d’activitats es desenvoluparan a la tarda i durant més d’una jornada per tal d’adaptar-se a l’horari de lleure dels joves i afavorir així la seva assistència. De la mateixa manera, el preu assequible d’alguns dels tallers i la gratuïtat de la majoria dels mateixos facilitarà que els adolescents puguin gaudir-los.

Les places són limitades i ja estan obertes les inscripcions, que poden realitzar-se tant a l’Edifici Jove com a través del telèfon de l’Edifici Jove del Carrilet (977 50 45 73), o a la seva pàgina oficial de Facebook (www.facebook.com/puntjove.tortosa).

FER UN COMENTARI