Comença el cicle de “Música als Jardins” del Museu Pau Casals amb el grup de saxos Kebyart Ensemble

El concert serà aquest dissabte dia 5 d’agost a les 19:30h. als jardins del Museu Pau Casals

0
409
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

Aquest dissabte comença una nova edició del Festival Jove, enguany rebatejat amb el nom de cicle de “Música als Jardins”, que el Museu Pau Casals organitza amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves intèrprets de mostrar el seu talent en un lloc tant simbòlic i especial com els jardins del Museu, al mateix lloc on Pau Casals organitzava també petits concerts.

Aquest any, la formació escollida pel primer concert és el grup Kebyart Ensemble, un quartet de saxos creat l’any 2014 a l’ESMUC, inicialment guiats per Nacho Gascón i que també han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i Ensemble Squillante.

Són els actuals guanyadors del cicle “El Primer Palau” que ofereix a joves intèrprets l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. Aquest any també han estat guardonats amb el prestigiós Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música i l’any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España. Anteriorment van rebre el primer premi al X Concurs Internacional de Música de cambra Higini Anglès.

El concert serà aquest dissabte dia 5 d’agost a les 19:30h. als jardins del Museu Pau Casals. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Així mateix, les activitats d’estiu del Museu Pau Casals continuen la propera setmana amb una visita teatralitzada el divendres dia 11 d’agost a les 20h i el segon concert del cicle de “Música als jardins” amb el grup Vèrtex dissabte dia 12 d’agost a les 19:30h.

Per la visita teatralitzada, les places són limitades i cal fer reserva prèvia.

FER UN COMENTARI