Coma-ruga acull un miler d’infants en la Trobada Juguem Junts

Més de d’un miler d’infants van gaudir  d’ una trobada de pràctica esportiva en família i promoció de l’esport popular a Coma-ruga

0
238

El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca va organitzar aquest passat diumenge la “TROBADA JUGUEM JUNTS”. Més de d’un miler d’infants van gaudir  d’ una trobada de pràctica esportiva en família i promoció de l’esport popular a Coma-ruga (El Vendrell).

Durant la jornada es va celebrar l’última fase del Cros Comarcal, que posava punt i final a un programa que s’ha realitzat en deu municipis més de la comarca amb més de 4.000 participants. A més, la trobada també acollia la cloenda dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya dels esports col·lectius del Baix Penedès d’aquesta temporada.

La trobada Juguem Junts es va realitzar al Port de Coma-Ruga a partir de les deu de matí fins el migdia, quan es va fer entrega de medalles a tots els esportistes i es va entregar un record commemoratiu de la jornada. Els centenars de famílies participants van poder gaudir d’esports clàssics i consolidats a la comarca com el  futbol sala, el voleibol, l’ handbol, el bàsquet i el futbol 7, però també van poder practicar en activitats que es troben dins el programa d’Esport Popular dels Consells Esportius de Catalunya com el Walking Futbol, un futbol en què esta prohibit córrer, el Mamanet o el Beach Tenis.

FER UN COMENTARI