Ciutadans El Vendrell exposa les seves condicions per donar el seu suport als pressupostos

Mª Luz Ramirez, ha volgut donar a conèixer la postura del grup municipal i que s'està en disposició a arribar a acords amb l'actual govern

0
644
Karting Comarruga 728×90

En un comunicat traslladat a la premsa, la portaveu de Ciutadans del Vendrell, Mª Luz Ramírez, ha volgut donar ha conèixer la postura del seu grup municipal a un escrit que va presentar el govern del Vendrell per aconseguir arribar a acords amb els altres grups municipals per poder aprovar els pressupostos municipals d’enguany.

El grup municipal de Ciutadans, està disposat a negociar amb l’actual equip de govern, ressaltant que “aquest municipi té la necessitat de reduir el seu deute financer per sortir del pla d’ajust en el qual estem immersos”. També comenten que “estem d’acord amb el desenvolupament del FEDER de Coma-ruga i els seus processos participatius a més de donar prioritat a les actuacions dins el projecte de Les Madrigueres”. Un altre punt important seria el de “continuar amb el procés de regularització i racionalització dels contractes municipals, estant d’acord amb la nova licitació del servei de neteja dels carrers”.

“Partint de la base que estaríem bastant en la línia presentada pel pressupost 2017, al dia d’avui podríem iniciar converses per poder establir un acord d’abstenció en el futur ple de pressupostos”.

Segons el grup municipal de Ciutadans del Vendrell, per votar afirmativament els pressupostos s’haurien d’afegir un seguit de propostes acompanyades de les partides pressupostàries corresponents. Aquestes propostes són les següents:

  • Continuar amb el redactat de la nova ordenança de protecció animal i convivencia amb participació ciutadana, incloent la nova creació d’un departament de benestar animal dotada de recursos econòmics per poder regularitzar d’una manera fefaent tota la gestió que es duu fins ara i ampliar-la amb una nova carta de serveis.
  • Serveis socials, redacció del nou reglament de transport adaptat per adequar-lo al de la resta de municipis de la comarca i dotar-lo econòmicament.
  • Dotar de major servei al SAC, més personal i regularitzar els horaris d’atenció al públic, tornant a la seva essència inicial que es la del servei per i para els veïns.
  • Accions de recolzament al teixit empresarial, comercial ja establerts i consolidat per tal que no tinguin que tancar portes.
  • Taxes brosses comercials, continuar amb l’estudi i aplicar els resultats per tal que suposi un benefici al petit comerç.
  • Recolzar a la Policia Municipal, instal· lant càmeres lectores de matrícules en les illes de vianants per regularitzar el trànsit (per suplir les pilones) i càmeres a l’entrada del municipi (platges i poble) per dotar de més seguretat al municipi.
  • Compromís de començar a regularitzar la situació del personal treballador de l’ajuntament (interins).

FER UN COMENTARI