Els ciutadans de Cambrils podran fer propostes conjuntes als Pressupostos Participatius

Els cambrilencs i cambrilenques podran decidir a quins projectes es destinarà una partida de 100.000 euros del capítol d’inversions

0
262

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat a la ciutadania a una jornada participativa per elaborar propostes conjuntes als primers Pressupostos Participatius de Cambrils que es finançaran amb una partida de 100.000 euros dels pressupostos reservada amb aquesta finalitat. La sessió es portarà a terme aquest dijous, 19 d’abril, a les 19.30 hores, al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils (passeig La Salle, 13).

La regidora de Participació Ciutadana, Ana López, ha destacat la importància d’aquest taller deliberatiu que permetrà elaborar propostes de forma conjunta i generar intel·ligència col·lectiva, que és una de les finalitats d’aquests processos d’aprenentatge participatiu. “Es tracta ser capaç de passar de la proposta individual i particular a propostes d’interès públic i de ciutat, que possibilitin generar discurs des de diferents plantejaments i punts de vista sobre la ciutat”, ha afirmat la regidora.

La ciutadania de Cambrils té fins el 29 d’abril per presentar les seves propostes a través del formulari del web http://participa.cambrils.cat o de les butlletes que es troben als diferents equipaments municipals. A dia d’avui ja s’han rebut 48 propostes per internet, una xifra considerable estant a l’inici del període de recollida d’idees. A aquestes caldrà afegir-hi les propostes de les butlletes físiques que encara no s’han recomptat a l’espera que es vagin omplint les urnes fins a final de mes.

El període de presentació propostes va començar el passat 9 d’abril amb una sessió informativa al Centre Cultural Municipal. Podeu ampliar la informació sobre els sistemes de presentació de propostes, els requisits, la validació i selecció de projectes i les votacions amb aquest nota de premsa o al web dels Pressupostos Participatius.

FER UN COMENTARI