Ciutadans Calafell sol•licita fer un seguiment de les terrasses i del servei de platges

José Manuel Tejedor critica que “en ple mes de juliol les terrasses segueixen sense estar col•locades a les platges de Calafell”

0
679

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Calafell, José Manuel Tejedor, ha registrat formalment una sol·licitud per “dur a terme un seguiment de l’adjudicació dels serveis de les platges de Calafell i de la col·locació de les terrasses en la sorra de les mateixes”. Tejedor ha considerat “necessari i urgent” parar atenció a aquests dos aspectes, ja que que “en ple mes de juliol, les terrasses segueixen sense estar col·locades a les platges de Calafell”.

El portaveu municipal de Cs ha insistit a fer el seguiment dels serveis de platja per assegurar que “es compleixin totes les clàusules dels serveis contractats perquè gaudir de les platges de Calafell sigui segur i atractiu tant per a turistes, visitants com per a veïns”. Finalment, Tejedor ha assenyalat que “la gestió pública ha de realitzar-se des de la cura d’aspectes tan importants com són la seguretat, la cura dels nostres actius, el patrimoni i potenciar i facilitar l’activitat econòmica”.

FER UN COMENTARI