Cinquantena de bicicletes recorren l’autovia de Salou per posar en evidència els riscos

  Diversos instituts organitzen una pedalada reivindicativa per denunciar els riscos d'anar en bicicleta fins a l'antiga Universitat Laboral, on diàriament s'hi desplacen unes 2.500 persones

  0
  861
  Juanita’s Vilanova 728×90

  Més de 200 persones han participat aquest dimecres al matí en un acte per reclamar un carril bici i també per a vianants des de Tarragona fins al complex educatiu. Una cinquantena de bicicletes han recorregut aquest tram per posar en evidència els riscos d’anar en bici, per l’autovia de Salou, on es pot circular a 80 quilòmetres per hora.

  De fet, una professora de l’Institut Vidal i Barraquer, centre coorganitzador d’aquesta pedalada reivindicativa junt amb altres instituts, fa un mes que està de baixa després de ser atropellada per una furgoneta. Es calcula que unes 2.500 persones es desplacen a diari fins a l’antiga Universitat Laboral. Els impulsors de la iniciativa insisteixen que l’Ajuntament no es pot escudar en què l’autovia no és de la seva competència i referma la necessitat d’implantar aquest carril, que faria uns 4 quilòmetres de longitud.

  FER UN COMENTARI