Cinema, Debat, Llaç Rosa, Coral, Copeta de Vi i ball pel dia mundial del Càncer de Mama

Els dies 18 i 21 d’octubre es faran la majoria de les activitats

0
296
Imatge del cartell del dia del càncer de Mama.

La projecció de la pel·lícula “Ma ma”, de Julio Medem, al Cinema Ribes (el dia 18 a les 19h) serà la primera de les activitats que ha programat la Junta Local de l’entitat AECC – Catalunya contra el Càncer per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama (que se celebra el 19 d’octubre), amb la col·laboració del Centre Parroquial, Cinema Ribes, Coral Levare, Celler Puig-Batet i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Posteriorment, a la mateixa sala de teatre i cinema del Centre Parroquial es farà una xerrada sobre el tema amb el psicòleg de l’AECC Daniel Díez. En acabat, a la plaça Marcer es penjarà un llaç rosa gran que donarà pas a l’actuació de la Coral Levare i que s’acompanyarà amb una copa de vi del Celler Puig-Batet. Els diners recaptats, mitjançant el sistema de taquilla inversa, es destinaran a la lluita contra el càncer.

També el diumenge 21 d’octubre, la pl. Marcer de Ribes acollirà l’activitat “Ballem pel rosa”. L’horari previst és d’11 a 14.30 h i comptarà amb la participació d’entitats locals, gimnasos i grups de ball del municipi (Espai Blau, Centre de Dansa Artís, Bell Gim Jopil…). L’entitat AECC aprofitarà per donar informació sobre la malaltia, i recollirà suports per la lluita en la investigació, tractaments i prevenció de la mateixa.

A més, com cada any, les façanes dels edificis institucionals de la Casa de la Vila a Ribes i de la Vinya d’en Petaca a les Roquetes s’il·luminaran de rosa per donar suport en la lluita contra el càncer de mama.

FER UN COMENTARI