Cinc carreteres tallades a les Terres de l’Ebre a causa de les pluges

Protecció Civil ha rebut 350 trucades derivades de l'episodi meteorològic

0
3840
Imatge recrue d'una carretera tallada.
El Servei Català de Trànsit (SCT) ha indicat que a causa de les pluges intenses de les últimes hores hi ha cinc carreteres tallades a les Terres de l’Ebre. A banda de la N-340 entre Alcanar i Amposta, també s’ha hagut de tallar per inundació la carretera TV-3318 fins a Alcanar, la T-331 en direcció a Santa Bàrbara, la T-332 en direcció a Vinaròs i la C-12 des d’Amposta fins a Tortosa. A conseqüència d’aquest últim tall, hi ha retencions a la C-12 a Tortosa i a la TV-3313 a Ulldecona, en direcció La Galera. Són algunes de les incidències més destacades de les tempestes, que al País Valencià han inundat també l’estació de tren de Vinaròs i ha obligat a interrompre el corredor mediterrani en aquest punt.
A Catalunya, les acumulacions de precipitació han estat especialment destacades als Ports, amb 250,6 litres d’aigua per metre quadrat; a Alcanar, amb 235,4; a Ulldecona, amb 153,9; a Mas de Barberans, amb 144; a Horta de Sant Joan, amb 109,7, i als Alfacs, amb 103.
Protecció Civil, que demana que s’eviti la mobilitat si no és completament necessària durant les hores de màxima afluència de pluja, ha rebut 350 trucades derivades de la fase d’alerta del pla Inuncat. D’altra banda, de les quatre de la tarda a les vuit del vespre els Bombers han rebut 99 avisos arreu de Catalunya. Entre les set i les vuit n’han rebut 34 de les Terres de l’Ebre (20 dels quals a Alcanar i 5 a Sant Carles de la Ràpita) i 1 de Tarragona.
La pluja també ha comportat talls de subministrament elèctric en algunes localitats de les Terres de l’Ebre, que s’han anat recuperant.

FER UN COMENTARI