Cervera celebrarà la Diada de Sant Isidre

Dilluns 15 de maig es commemora la Diada de Sant Isidre amb els actes tradicionals

0
768
Wifi_Penedès_728x90

Dilluns 15 de maig Cervera celebra Sant Isidre amb la tradicional desfilada de tractors i carretes engalanades. Els dies previs té lloc una nova edició del Mercat artesanal de pagès, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores, a la plaça Universitat.

El Mercat artesanal de pagès reuneix una vintena de parades d’alimentació i artesania, a la plaça Universitat, i també organitza un taller de manualitats i una ludoteca.

Dilluns 15 de maig es commemora la Diada de Sant Isidre amb els actes tradicionals com l’esmorzar dels pagesos (10 h / plaça Major), la missa a l’església de Santa Maria (11 h), la concentració i desfilada de més de 70 tractors i carreteres engalanades (12.30 h), el dinar de germanor al pavelló polivalent (14 h) i la jornada tècnica organitzada per Unió de Pagesos, enguany dedicada a “Com actuar en cas de danys de fauna” (17 h / sala Francesc Buireu).

Pel que fa a la Fira del Pa i el Cereal, enguany tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny als patis de la Universitat. El certamen coincidirà amb la segona edició del Nomad Festival, que els dies 2, 3 i 4 de juny aplegarà food trucks, música en directe i activitats per a infants a la plaça Universitat.

FER UN COMENTARI