El centre de Reus viurà la primera cursa popular “Herois per l’Alzheimer”

La cursa tindrà lloc el pròxim 22 d'abril a partir de les 11:00 h

0
335

Els carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 22 d’abril a partir de les 11:00 h de la primera edició de la cursa popular “Herois x l’Alzheimer”, un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l’Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i té l’Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte. La participació es pot fer en format de “running” o de caminada.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha expressat la voluntat que aquest esdeveniment sigui un èxit el pròxim 22 d’abril i ha animat la ciutadania a participar-hi, ja sigui directament inscrivint-se a la jornada o bé a través de la fila zero que s’ha previst per aquelles persones que no puguin ser-hi presents o prendre-hi part. En la mateixa línia, el president del Grup Oliva i màxim impulsor de la proposta, Fèlix Oliva, ha assegurat que les famílies i persones de totes les edats seran benvingudes a la cursa, que més enllà d’un esdeveniment competitiu té vocació de “ser una jornada lúdica i festiva on l’autèntic èxit pugui ser aconseguir un alt nombre de participants i aportacions per a la lluita contra l’Alzheimer”. És, segons Oliva, una bona ocasió per manifestar l’agraïment de la societat, les famílies i les persones afectades a totes aquelles entitats i institucions que treballen en tot allò que té a veure amb aquesta malaltia. De fet, al final de la cursa hi podran participar persones afectades per l’Alzheimer i els seus familiars.

Inscripcions
A partir del dia 22 de febrer és previst que s’obrin les inscripcions a la cursa i el 21 d’abril es portarà a terme el lliurament de dorsals. Les inscripcions es podran realitzar a les oficines de Peugeot Joaquín Oliva (carretera de Salou, km. 1) i a les dependències de Protego Crreduría de Seguros (carrer de l’Amargura, 36-38). El recorregut serà de 5 quilòmetres (corrent o caminant) i els drets de participació i aportació solidària són de 10 euros (5 euros en cas d’aportació a fila zero).

S’han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 22 perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l’esdeveniment.

FER UN COMENTARI