Cedeixen l’ús de l’edifici del Sindicat a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

La cessió de l'immoble és per trenta anys i sense cost per al consistori

0
409
L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ha aconseguit, després d’anys de reivindicacions, la cessió gratuïta per 30 anys d’ús de l’edifici del Sindicat, en mans del Ministeri d’Hisenda i Fundació Pública. Es tracta d’un immoble de 2.610 metres quadrats que tenia actualment usos agrícoles. El consistori rapitenc vol crear-hi un espai multidisciplinari per ubicar-hi serveis municipals d’atenció a la ciutadania. Abans caldrà dur a terme obres de millora i d’adequació de les dependències. L’edifici està ubicat en un punt estratègic, al centre del municipi, proper al Centre d’Atenció Primària, el col·legi Carles III i el Casal del Jubilat.

La signatura del conveni s’ha oficialitzat aquest dimarts entre l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, i el delegat d’Economia i Hisenda a Tarragona, Mario Ruiz Lezcano, en representació del Ministeri. Feia més de 25 anys, almenys des de 1992, que l’Ajuntament rapitenc reclamava la cessió.

L’edifici del Sindicat va ser construït l’any 1955 i està conformat per una planta baixa i un primer pis. Ocupa tota una illa urbana flanquejada per l’Avinguda Constitució i els carrers 12 d’Octubre, Comte de Floridablanca i Mestre Fargas.

FER UN COMENTARI