Canvi de sentit de circulació en el carrer Comtes d’Urgell

A partir del dijous, els vehicles podran transitar des d’Anselm Clavé fins a Príncep de Viana

0
1784
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

El Departament de Mobilitat de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà té previst realitzar un canvi de sentit en la circulació en el carrer Comtes d’Urgell, a partir del pròxim dijous, 20 de setembre, en el tram comprés entre els carrers Anselm Clavé i Príncep de Viana, un cop finalitzin les obres d’asfaltatge que s’iniciaran demà, dimarts.

L’Ajuntament de Lleida iniciarà una campanya informativa entre els veïns del carrer, alhora que comunicarà a l’Associació de Veïns del barri Estació-Noguerola i als col·legis Príncep de Viana i Sagrada Família aquestes novetats.

D’aquesta manera, partir del dijous, els vehicles podran transitar pel carrer Comtes d’Urgell, des d’Anselm Clavé en direcció a Príncep de Viana, sense necessitat d’haver de donar el tomb per la plaça Ramon Berenguer IV, per accedir a aquell vial.

Les obres d’urbanització d’aquest tram de Comtes d’Urgell redueixen a un carril el trànsit de vehicles, però incrementen les places d’apartament a les dues bandes del carrer, quan fins ara només es permetia l’estacionament en una.

FER UN COMENTARI