La Canonja lliura els ajuts per naixement o adopció als nous canongins

L'alcalde Roc Muñoz va oferir una recepció a les famílies que s'han beneficiat de l’ajut de 150 euros durant el primer trimestre de 2018

0
574

L’alcalde de la Canonja, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré i les regidores Glòria Virgili i Marina Clavero, van oferir una recepció el passat dissabte al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l’adopció que va posar en marxa el consistori ja fa sis anys. Durant el primer trimestre del 2018, una quinzena de famílies han pogut rebre els 150 euros per nen/nena nascut o adoptat. Durant la recepció, l’alcalde va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, al mateix temps, continuarem amb els ajuts per la compra de llibres i material escolar i va afegir com a novetat “la subvenció pel pagament del lloguer de pisos als joves que vam aprovar en el plenari fa uns mesos i que estarà destinada als canongins que tinguin entre 18 i 34 anys”.

Durant el seu discurs, l’alcalde va destacar que “per a l’Ajuntament i el municipi és una satisfacció donar la benvinguda als nous nascuts, als nous canongins que seran el futur del nostre poble i pels quals hem de treballar per garantir-los la millor qualitat de vida possible”.
Com ja és tradició, després del parlament de l’alcalde, totes les famílies amb els seus nadons van sortir al Pati del Castell per fer-se la fotografia de grup i poder immortalitzar aquest moment.
A l’acabar es va servir un aperitiu per a tothom.

FER UN COMENTARI