Campanya solidària a Les Roquetes per a la donació de medul·la òssia

S’insta la ciutadania a participar de la gravació d’un videoclip (flash mob) amb el lema “Vine a ballar contra la leucèmia

0
305
Imatge del cartell de la campanya. Foto: Aj. SPdRibes

El Ball de Diables de les Roquetes enceta aquest dissabte 27 d’octubre i fins a finals del desembre que ve una campanya a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Durant aquesta campanya es gravarà un vídeo clip en el que es coneix com a flash mob (mobilització espontània) que porta per títol “Vine a ballar contra la leucèmia” amb el qual s’esperona la participació de totes les entitats i la ciutadania del municipi que vulguin aportar el seu granet de sorra a la investigació contra la malaltia. Igualment s’insisteix en la necessitat de comptar amb persones donants de medul·la òssia. Precisament amb aquest objectiu, s’enregistrarà el document audiovisual.

El vídeo, segons ha avançat l’organització, “va sobre uns nois i unes noies que ajuden una pacient de leucèmia a trobar donants de medul·la òssia, i transcorre pels carrers de les Roquetes i acaba a la Vinya d’en Petaca creant un gran mosaic amb l’eslògan central de ‘Junts som imparables, fins que no la curem, no pararem’”.

Pel que fa el tema musical triat per a l’edició d’aquest videoclip és del cantautor Macaco i es titula Brindo por ti. El seu ús n’ha estat autoritzat per part del mateix Macaco i la seva productora musical.

Per aquesta iniciativa solidària, el Ball de Diables de les Roquetes també compta amb la col·laboració de les galetes artesanes The Goblin, que posarà a la venda els tres dies de l’enregistrament paquets de galetes artesanes. Tot el que se’n recapti es lliurarà directament a la Fundació Josep Carreras. El dia del darrer rodatge, encara per determinar, es muntarà una parada amb informació sobre la Fundació i la donació de medul·la òssia i hi haurà fulletons per fer-se’n donant. Paral·lelament, un grup de persones col·laboradores posa a la venda barrets petits i el que en recaptin també s’afegirà als fons recollits per a la campanya.

Les persones que s’hi vulguin sumar, poden adreçar-se directament i apuntar-se al local del Ball de Diables de les Roquetes, a la cafeteria del Centre Cívic l’Espai de les Roquetes, al restaurant braseria Órdago o bé mitjançant la pàgina de Facebook dels  diables. Aquest dissabte, el punt de trobada és davant de l’Órdago. En aquesta campanya també hi col·labora l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. L’organització agraeix a totes les persones i establiments que s’han sumat en aquesta iniciativa.

FER UN COMENTARI