Cambrils finalitza la pavimentació del camí del cementiri

L’actuació s’ha realitzat entre l’accés a la pista d’atletisme i l’accés a la part inferior de l’autopista

0
607

L’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat la pavimentació d’un tram del camí del cementiri, entre l’accés a la pista d’atletisme i l’accés al pas inferior de l’autopista. L’actuació ha costat 36.117 euros, subvencionats per la Diputació de Tarragona en un 91%.

Els treballs han consistit en la neteja i esbrossada dels vorals, l’estabilització i compactació de l’esplanada per regularitzar la base, la pavimentació de la via d’una amplada mitjana de 6 metres, la senyalització viària horitzontal, i la plantació de Lotus Creticus a les jardineres.

El Camí del Cementiri és una via força transitada, ja que uneix el barri urbà amb el cementiri i la carretera de Montbrió, enllaçant amb el vial de la zona nord del Pinaret, ja pavimentat el 2007, que dóna accés als camps de futbol i a la pista d’atletisme. Per aquest motiu, i tenint en compte que no es preveu la urbanització immediata d’aquesta zona, l’Ajuntament ha decidit pavimentar aquest primer tram que dóna accés a la galeria de tir amb arc inaugurada l’any 2013.

FER UN COMENTARI