Calafell encén 350 llums de Nadal als carrers i places més cèntrics

L'encesa de llums va ser el divendres dia 1 de desembre a la tarda

0
610

L’Ajuntament de Calafell ha instal·lat enguany 350 llums de Nadal als carrers i places més cèntrics del municipi. S’ha fet una important renovació de les ornamentacions, per aconseguir una decoració el millor possible dins dels pobles i ciutats semblants a Calafell. L’objectiu és donar vida al carrer en aquestes dates i ajudar al comerç local durant la companya comercial de Nadal.

De fet, l’engegada dels llums de Nadal n’és el tret de sortida. La regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, explica que “llums com els que exhibim enguany estaven l’any passat a Tarragona, per exemple. Sempre intentem tenir el millor i mirem què fan a altres llocs”.

Lastra ha afegit que “junt amb els comerciants hem posat en marxa altre cop la campanya comercial de la Setmana Màgica, amb grans descomptes i ofertes i espectacles al carrer, perquè la gent pugui avançar les compres nadalenques i, així, tothom pugui gaudir de molts regals i sorpreses”.

La regidora ha recordat, a més, què té de diferent Calafell en relació a altres municipis: “A Calafell, el que tenim és que pràcticament cada cap de setmana hi ha alguna activitat. Si t’avorreixes és perquè vols. I pel que fa al comerç, el trobaràs obert de dilluns a diumenge i hi trobaràs de tot”.

De la seva banda, el president de l’associació d’empresaris i comerciants Fòrum Calafell, Lluís Espuís, ha subratllat que “tenim molta il·lusió dipositada en aquesta campanya de Nadal. Hem treballat molt per preparar-la”. Espuís ha indicat que “en la Setmana Màgica oferim descomptes increïbles, d’entre el 20% i el 50%, perquè tothom s’animi a comprar a Calafell”.

Segons el president dels empresaris, “creiem que el repunt de l’economia animarà i incentivarà les vendes”. Espuís, a més, ha fet una crida “als calefellencs a comprar al seu municipi, perquè comprar aquí és fer poble. Nosaltres estem oferts tot l’any i l’estiu i el Nadal són les èpoques més importants. És més comprar a Calafell és donar vida als carrers: si no hi haguessin botigues això seria un poble mort”.

FER UN COMENTARI