Calafell aprova dedicar una plaça a l’U d’Octubre

És la placeta del carrer Sant Pere, on hi ha les dependències municipals del nucli de la Platja

0
419
Imatge del ple de calafell durant la moció que va presentar C's. Foto: Calafell TV

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat aquest dilluns dedicar una plaça del municipi a l’U d’Octubre. S’ha aprovat una moció presentada pels grups municipals del PDeCAT-Convergència i Unió, CUP i ERC, a la qual s’han sumat els vots del grup Unió i Alternativa Municipal i del regidor no adscrit (13 vots favorables). Han votat en contra (8 “no”) el PSC, Ciutadans i el PP.

L’espai que rebrà el nom d’U d’Octubre és la placeta existent al carrer Sant Pere, on hi ha les dependències municipals del nucli de la Platja de Calafell.

La moció recorda els fets ocorreguts fa un any. I afegeix que el motiu de la proposta és “fer un acte de reconeixement a tants de ciutadans i ciutadanes que hem vist trepitjats els nostres drets i llibertats individuals i col·lectius”.

Un dels punts de l’acord aprovat és que es comuniqui a la ciutadania mitjançant els canals de difusió de l’Ajuntament, cosa que es fa en aquesta notícia.

Desestimada una moció de Ciutadans sobre la violència

D’altra banda, ha quedat desestimada una moció presentada pel grup de Ciutadans, que demanava, segons el seu enunciat, la comdemna de tota la violència a Catalunya i per la convivència i el respecte entre tota la ciutadania. La moció ha obtingut tres vots a faver (Ciutadans i PP), cinc abstencions (PSC) i tretze vots en contra (CiU, CUP, UAM, ERC i el regidor no adscrit).

FER UN COMENTARI