Busquen a un jove banyista a l’aigua de la Platja del Miracle

  Des de Salvament Marítim informen que es tracta d'un jove de 25 anys i de nacionalitat russa

  0
  966

  Aquesta tarda, vora quarts de quatre, s’ha activat un dispositiu de recerca per buscar a un jove banyista a l’aigua de la Platja del Miracle de Tarragona.

  Des de Salvament Marítim, informen que es tracta d’un jove de 25 anys i de nacionalitat russa, tot i que Creu Roja de Tarragona encara no pot confirmar les dades al respecte de l’edat ni tampoc de la nacionalitat, de moment. El jove -que estava sol a la platja- es banyava a la vora d’un grup de persones que li han perdut la pista. Han informat als socorristes que feia estona que no veien al jove i els socorristes han localitzat una tovallola i algunes pertinences personals i que podrien correspondre del jove en qüestió.

  En aquests moments, els socorristes col·laboren amb Salvament Marítim i la Guàrdia Civil a l’aigua de la Platja del Miracle amb socorristes a terra i també amb embarcacions aquàtiques. També estan treballant en aquest dispositiu la Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d’Esquadra. Aquesta tarda oneja bandera vermella a la platja del Miracle.

   

   

  FER UN COMENTARI