La Biblioteca de Cambrils presenta l’espectacle sobre la importància del joc

La biblioteca romandrà tancada els dies dies 8 i 9 de desembre i del 25 de desembre de 2017 a l’1 de gener de 2018

0
311
Imatge d'arxiu d'una trobada del club de lectura adult a la Biblioteca de Cambrils
FarmaciaBanyeres_728x90

La Biblioteca de Cambrils presenta l’espectacle infantil de petit format
“Bona nit i tapa’t” amb Marta Arnaus. L’espectacle, per a infants fins a 7
anys, posa en valor la importància del joc i la màgia, per damunt de
l’aspecte més material.

El mateix dia 13 de desembre, es farà el sorteig de la panera cultural de la
Biblioteca de Cambrils.

A més, el dissabte 16 de desembre a les 11.30 h, tindrà lloc l’ Storytelling, una sessió de contes en anglès a càrrec d’alumnes del grau d’educació primària de la Universitat Rovira i Virgili.

El dilluns 4, 11, 15 i 18 de desembre a les 17 h, es farà la trobada setmanal del club de la lectura fàcil per parlas sobre la lectura escollida, una sessi dedicada a llegir i a comentar Marcus Marc i la ruta del cacau, de Núria Martí, amb la coordinació de Pilar Febas.

Amb Llegim+ hi haurà sessions setmanals que afavoreixen i acompanyen el procés
d’aprenentatge lector millorant la dicció. El taller per a alumnes de 3r de primària en el que els nens i nenes llegeixen en veu alta per torns tindrà lloc el dimarts 5, 12 i 19 de desembre de 17.30 a 18.15 h, on es llegiràn llibres i es treballarà la dicció, l’entonació i la comprensió lectora.

El divendres 15 de desembre a les 18 h es farà una trobada per a comentar el llibre El lladre d’entrepans, de Patrick Doyon, amb la coordinació de Rosana Andreu.

Aquest mateix dia, a les 19 hores 19 h, hi haurà la trobada per a comentar el llibre En Fèlix es fica en embolics, de Jakob M. Leonhardt, amb la coordinació d’Eva Ferré.

El dijous 14 i 21 de desembre a les 18 h tindrà lloc la sessió d’English Conversation, un grup de conversa per practicar l’anglès amb Ana Thais Salas. L’activitat es realitzarà cada dijous a les 18 hores, s’adreça a majors de 18 anys i tindrà una durada d’1 hora.

I el dilluns 18 de desembre a les 19 hores es realitzarà la trobada conjunta dels clubs de lectura adult i fàcil per a intercanviar comentaris i lectures.

La biblioteca romandrà tancada els dies dies 8 i 9 de desembre i del 25 de desembre de
2017 a l’1 de gener de 2018.

FER UN COMENTARI