Barcelona lliura les seves Medalles d’Or als cossos de seguretat i emergència

Una Colau commoguda agraeix la tasca davant l'atemptat de La Rambla: "Sou vosaltres els imprescindibles en aquesta ciutat"

0
564
L'alcaldessa, Ada Colau, amb el delegat del govern espanyol, Enric Millo, el conseller d'Interior, Joaquim Forn, el de Salut, Toni Comín, i els cossos de Guàrdia Urbana, Mossos, SEM, Bombers de Barcelona i CUEB, el 8 de setembre del 2017
DiverNadal Cunit 2018 728×90

 L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquest divendres cinc Medalles d’Or al Mèrit Cívic a la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de Barcelona, el Centre d’Urgències i Emergències de Barcelona i el Servei d’Emergències Mèdiques per la seva resposta davant l’atemptat a La Rambla. En un acte molt emotiu, una Colau visiblement commoguda ha agraït la tasca dels professionals el passat 17 d’agost. “Sou vosaltres els imprescindibles en aquesta ciutat”, els ha dit. Han assistit a l’acte, celebrat a l’auditori, els màxims representants del consistori, tant del govern com de l’oposició, així el conseller d’Interior, Joaquim Forn, el de Salut, Toni Comín, i el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Representants dels cinc col·lectius han recollit les distincions.

FER UN COMENTARI