Banyeres del Penedès celebra els Tres Tombs i la 1ª Fira del Pagès

La 1ª Fira del Pagès tindrà lloc dissabte 1 d'abril de 10 a 21 hores i diumenge 2 d'abril de 10 a 20 hores i els Tres Tombs serà el diumenge 2 d'abril des de les 8 fins les 1 de la tarda

0
921
Circ Raluy 728×90

Banyeres del Penedès celebra aquest cap de setmana la 1ª Fira del Pagès i la festa dels Tres Tombs.

El dissabte 2 d’abril des de les 10 del matí fins les 9 de la nit i diumenge de 10 del matí a 8 de la tarda, tindrà lloc la 1ª Fira del Pagés a la plaça de l’ajuntament. Hi haurà unes 30 parades d’embotits, formatges, pà, mel, oli, artesania, per tal d’incentivar els productes de proximitat. Tots els participants aniran vestits de pagesos. A més, hi haurà tallers de manualitats i ludoteca per a tothom de forma gratuïta.

Per la seva banda, el diumenge 3 d’abril es celebrarà la festa dels Tres Tombs, després de dos anys. A les 8 del matí al costat de la Cooperativa tindrà lloc la concentració de carros i cavalls i a les 9 del matí al mateix lloc es farà el tradicional esmorzar a un preu de 4 euros. A les 12 del migdia s’iniciaran els Tres Tombs amb acompanyament musical pels carrers del municipi i benedicció dels animals.

Des de la regidoria de promoció econòmica es vol incentivar el comerç de proximitat així com els productes naturals.

La 1ª Fira del Pagès està organitzada per Artesans d’arreu i col·labora l’ajuntament de Banyeres del Penedès, i la Festa dels Tres Tombs està organitzada per l’Associació Tres Tombs de Banyeres del Penedès i la Federació catalana dels Tres Tombs i col·laboren l’ajuntament de Banyeres del Penedès, Cellers Domenys i la Diputació de Tarragona.

FER UN COMENTARI