Ballesteros repetirà com alcaldable del PSC

0
385

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha anunciat aquesta tarda que repetirà com a alcaldable del PSC a Tarragona, en les properes eleccions municipals del 2019.

Tot i que Ballesteros havia assegurat anys enrere que la seva etapa com a alcalde acabaria l’any 2019, els últims mesos s’ho ha replantejat i confirma que es presentarà “amb més ganes i força que mai”. També assegura que “molts companys i companyes, com també la família, li han demanat que continuï”. “El que ha passat en els darrers mesos, m’ha carregat les piles i estic més com una moto que mai”, ha continuat, referint-se entre d’altres coses als xiulets que va rebre aquesta passada Santa Tecla.

Ballesteros també ha criticat que “a l’altra banda hi ha poca cosa”, assenyalant a la resta de partits, i que aquest és un dels motius pels quals molts dels tarragonins li demanen que segueixi al capdavant.

Abans de finals del 2018, tal i com ha explicat l’alcalde, es durà a terme una conferència on explicarà quins són els principals projectes que el PSC presentarà per a la ciutat.

FER UN COMENTARI