Avui al matí ha tingut lloc el ple extraordinari dedicat al Cas Inipro on Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha assegurat que ell no s’amaga i ha destacat que mai ha creuat “cap paraula ni coneixia a cap dels empresaris afectats”. El batlle és un dels investigats en el cas relacionat amb l’Institut Municipal dels Serveis Socials de Tarragona (IMSST).

Alguns partits municipals han opinat que el plenari no era necessari. “No sé què és el que estem fent aquí”, ha destacat Arga Sentís, regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament. Sentís també ha apel·lat que qui ha de decidir el futur del cas és un jutge en un judici i no els regidors en un plenari municipal. I ha afegit: “No entenc per què les decisions judicials les portem aquí”.

Dimissió de Ballesteros
Novament, i aprofitant el plenari, una part de l’oposició ha demanat la dimissió de l’alcalde. Dídac Nadal, regidor del grup municipal PDeCAT, ha assegurat referint-se a Ballesteros: “A vostè ningú se’l creu”. A la dimissió s’ha afegit Arga Sentís declarant: “Jo dimitiria si estigués sota justícia”. Per la seva part, Rubén Viñuales, regidor de Ciutadans, ha comentat: “Potser fer precampanya és demanar la dimissió en quant surt la notícia”

FER UN COMENTARI