Ballesteros inaugura l’ampliació del pati per a infants de l’Escola Torreforta

Els treballs han costat prop de 54.000 €

0
455

‘alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat avui dilluns l’ampliació del pati de Cicle Inicial i Educació Infantil de l’Escola Torreforta, en un acte celebrat aquesta tarda davant de la comunitat educativa del centre.

Els treballs han consistit en l’ampliació del patí, la substitució del mur perimetral per un de nou ajustat a la nova superfície i d’acord amb la tipologia constructiva dels existents al voltant, el condicionament de la superfície de l’àrea de pati ampliada amb grava i sauló compactats, l’eliminació dels punts d’enllumenat públics afectats i la consegüent reconnexió de la instal·lació restant i la realització de vorera amb panot gris al voltant dels nous trams de mur perimetral.

L’obra ha estat executada per la UTE Acsa Ematsa Via Pública per un import de 53.851,36 €.

Aquesta actuació a l’Escola Torreforta forma part de les actuacions de manteniment i millores que l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) duu a terme al conjunt dels centres educatius de la ciutat. L’any 2017 es van invertir 1.111.846,52 € en aquest àmbit, repartides en 1.603 actuacions.

FER UN COMENTARI