Avui i demà, nova campanya del Banc d’Aliments

Els productes es podran adquirir i lliurar a les voluntàries i voluntaris a diversos supermercats de la ciutat

0
560

Avui s’ha engegat la campanya del Banc d’Aliments d’aquesta primavera a la capital del Baix Ebre, que també es desplegarà durant tota la jornada de demà. Ho ha anunciat en roda de premsa al MercatÒscar Ologaray, coordinador del’entitat a les Terres de l’Ebre”. L’acompanyaven la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, i Sandra Zaragoza, presidenta del Consell Comarcal.

En primer lloc, Ologaray ha elogiat l’equip de 650 voluntaris que “aquest cap de setmana dedicaran 2 hores a aquesta causa tan noble”. Així mateix, ha agraït la implicació dels comerciants, que vendran els seus productes bàsics a preu de cost. Aquests productes són, concretament, oli, llet, llegums i conserves de verdura i peix. Es podran adquirir a diversos supermercats de la ciutat, on hi haurà un punt de recollida gestionat pel voluntariat de la campanya.

El representant del Banc ha convidat la població a “demostrar que Tortosa és una ciutat solidària”. Ha afegit que “fins que cobrim totes les necessitats de les famílies en situació de vulnerabilitat no podrem integrar-les plenament a la societat”.

La regidora de Serveis Socials s’ha sumat als agraïments d’Ologaray, ha felicitat el Mercat per la seva “col·laboració i cessió de l’espai” i ha animat tothom a participar a la campanya. Finalment, ha subratllat el fet que moltes de les famílies destinatàries dels productes pateixen també pobresa energètica, per la qual cosa “és preferible proporcionar-los aliments cuinats”.

Sandra Zaragoza també ha tingut paraules d’encoratjament per a la ciutadania. Així mateix, ha reiterat el “ple suport” del Consell Comarcal a la iniciativa del Banc d’Aliments.

FER UN COMENTARI