Avancen les obres de millora de la mobilitat del Centre Històric

La Paeria construirà una plataforma elevada a la cruïlla entre els carrers Tallada i Bisbe per facilitar l’accessibilitat dels vianants i dels vehicles. Alhora, s’està acabant l’actuació a les escales del carrer Pere de Coma

0
765
Circ Raluy 728×90

L’Ajuntament de Lleida segueix avançant les obres de millora de la mobilitat del Centre Històric. En aquest sentit, aquesta setmana es comença la construcció d’una plataforma elevada a la cruïlla entre els carrers Tallada i Bisbe per facilitar l’accessibilitat dels vianants i dels vehicles. Alhora, s’està acabant l’actuació a les escales del carrer Pere de Coma, on també es construeix un talús amb terra vegetal i plantació d’heura, es forma una estructura de gabions per mantenir el xiprer i es planten cinc nous arbres.

Pel que fa les obres en la cruïlla entre les carrers Tallada i Bisbe, a més de la instal·lació de la nova plataforma elevada, també es milloraran els accessos al carrer Tallada. Es preveu que les obres durin al voltant de quatre setmanes, la qual cosa comportarà alguna restricció del trànsit de vehicles durant uns dies, especialment en el sentit de circulació del carrer Lluís Besa cap a Rambla d’Aragó. Durant aquest període, els cotxes s’hauran de desviar pel carrer Joglar de Segalà, carrer Cavallers i carrer Sant Carles, tot i que puntualment s’haurà de tallar l’accés al carrer Tallada per poder executar les reixes del clavegueram.

Aquestes actuacions, juntament amb la que es durà a terme més endavant entre els carrers Tallada i Múrcia, formen part del nou eix Lluís Besa-Tallada i, a la vegada, de la millora global del barri amb altres actuacions com l’eix conductor que suposarà la recuperació del Call Jueu, el projecte que està en fase de licitació del carrer Monterrei fins a la porta de la Seu Vella i altres que ja s’han realitzat com la del carrer Sant Anastasi i Lluís Besa.

FER UN COMENTARI