Arriba una nova sessió sobre el creixement empresarial a Lleida

En aquesta ocasió es parlarà de com utilitzar l'estrès de forma positiva i de l'optimització del temps

0
649
Karting Comarruga 728×90

L’Institut Municipal d’Ocupació, l’IMO, ha convocat una nova sessió del Fòrum +Q per aquest dimecres 26 d’abril, que s’emmarca dins del Projecte Innovador +Q, adreçat a empreses interessades en la millora de les dinàmiques de la seva activitat empresarial a Lleida.

El seminari començarà amb el Fòrum II, amb el títol “Efectivitat en la gestió dels recursos empresarials: com utilitzar l’estrès de forma positiva i optimitzar els temps”, a càrrec de la psicòloga i coach, Herminia Gomà, que també és directora de l’Institut Gomà i de l’Escola de Coaching Teològic. A continuació, tindrà lloc la Taula Redona “Bones pràctiques i estrès laboral” sobre experiències pròpies. Hi participaran la coordinadora de recursos humans de Serveto, Mercè Majà; el sotsdirector de Medicina legal de Catalunya, Jesús Gasque; l’executiu comercial del grup COPE de Lleida, José Antonio Garcia Barranco, i el director de continguts, consultoria per al desenvolupament personal i organitzacional, Manel Fernández Jaria. La taula estarà moderada per la tècnica d’intermediació i prospectora laboral, Viviana Gràcia.

La jornada, convocada per l’IMO amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, es farà a la sala Alfred Perenya, de les 15 h a les 19 h. Aquesta és el segon Fòrum promogut dins el projecte. La primera sessió es va fer el 8 de març.

El projecte Innovador +Qualitat és un programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que pretén dinamitzar l’activitat empresarial per consolidar i crear llocs de treball amb la metodologia de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses de sectors tradicionals. Alhora, fomenta implementar millores en els seus processos i productes que afavoreixin la seva activitat.

Les empreses i institucions que participen i/o col·laboren en el programa +Q són els Consells Comarcals de la Segarra i de les Garrigues, els ajuntaments de Cervera, Bell-lloc, La Granadella i Tàrrega, GLOBALleida, Cambra de Comerç de Lleida, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Fecom, Coell, Federació Provincial d’Hostaleria de Lleida, Forum Empresa, Pimec, Femel i Empresa Familiar de Lleida.

FER UN COMENTARI