Arriba la XXI edició de la Trobada d’Entitats de Bonsai de Catalunya a Reus

Al llarg d'aquest cap de setmana es poden realitzar un seguit d'activitats i tallers participatius a la ciutat

0
795
FarmaciaBanyeres_728x90

Aquest cap de setmana, Reus celebra la XXI edició de la Trobada d’Entitats de Bonsai de Catalunya al Claustre Hospital Vell amb un seguit d’activitats i tallers participatius amb l’objectiu de promoure l’art del bonsai a la ciutat. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Reus en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Al llarg d’aquest cap de setmana, es portaran a terme un seguit d’activitats, tallers participatius, demostracions i hi haurà un seguit d’estands dedicats al bonsai a Reus amb motiu de la XXI edició de la Trobada d’Entitats de Bonsai de Catalunya d’enguany.

Aquest matí de dissabte, de les 11.00 h fins a les 13.00 h, esdevé el taller d’elaboració d’un bosc de bonsais a càrrec de Joan Cotano i Emili Asensio. Més endavant, a les 18.00 h, hi haurà la Inauguració Oficial de la Mostra. A partir de les 17.00 h i fins a les 20.00 h tindrà lloc la demostració ‘Formació i modelatge d’un bonsai’, a càrrec de Francesc Giner.

El diumenge, 23 d’abril, a les 11.00 h, s’iniciarà una taula rodona i un col·loqui sobre el món del bonsai. Tot seguit, hi haurà la Reunió Coordinadora Catalana de Bonsai, un dinar de germanor, una demostració d’Ikebana a càrrec de Marta Ferrer  i, per acabar, a les 20.00h, es farà la cloenda i el lliurament de recordatoris.

FER UN COMENTARI